Julegave og adventsgave idéer til teenage drenge

Mangler du inspiration til hvad du skal købe til en teenage dreng? Så tjek det her indlæg ud, så er du ikke længere i tvivl.

Det er selvfølgelig svært at sige, hvad den teenage dreng du skal købe tøj til, vil blive glad for. Men her kommer vi i hvert fald med en masse julegave idéer, lidt til enhver smag. Vi linker direkte videre til de forskellige produkter herinde på vores side, så det er dejlig nemt at få shoppet det hele. Når du er inde på produktet her på herretøj, kan du nemlig læse mere om det. Derfra kan du så nemt klikke dig videre, direkte til produktet. Nemmere bliver det vidst ikke?!

Noget af det er perfekte egnet til vintermånederne, så derfor er det også en rigtig god idé hvis du giver noget af det i adventsgave.

Når du skal købe julegaver til en teenage dreng, så er det første vigtige vel budgettet. Er det din egen søn, barnebarn eller bare en ven? Det varierer jo om man vil bruge 100, eller 2.000 kr. på julegaver. Men bare rolig! Vi finder lidt til enhver pengepung.

Det anden vigtigste når man køber julegaver er at kende til den individuelle stil. Kan han godt lide at gå i fint tøj, som skjorter, poloer osv? Eller er han mere til løst tøj, og bukserne langt nede? Det ved du bedst selv, men bare rolig – vi finder noget til alle typer.

Vi vil gennemgå nogle flere kapitler, hvis du kan se at noget af det slet ikke er til den teenagedreng som du skal købe julegaver til, så springer du dem bare over 🙂

Accesories og hårvoks

Først starter vi med noget ret generelt, som de fleste teenage drenge bruger. Måske bruger de ikke allesammen armbånd, eller halskæder, men så er der jo også ting som ure og halstørklæder. De mest populære ting i denne kategori, vil nok være følgende ting:

G-star blå strik handsker – 299,75 kr.

Konrad lang hue – 149,75 kr.

G-star handskerne synes jeg er rigtig fede. G-star er også et sikkert julegave hit til teenage drenge, så dem kan du roligt købe. Ovenstående er jo i sær velegnet til december måned, hvor det som regel er rigtig koldt, så derfor kan du overveje om det er en bedre idé at bruge det til adventsgave.

Det kan være at du måske er meget i tvivl om hvad den teenage dreng går i af mærker, og hvilken stil han har? Så kommer vi nu med et forslag, som næsten er en 100 % sikker vinder.

Den sikre vinder, som du med 99 % sikkerhed ikke går galt i byen med er ved at købe hårvoks. Sidst du så den teenage dreng du skal købe adventsgave eller julegave til, havde han så strithår eller voks i håret? Hvis han havde det, kan du nemlig være helt sikker på at han ønsker sig mere voks. Teenage drenge bruger nemlig utrolig meget hårvoks, og det er en ting som kan fylde en del i budgettet, for en teenagedreng.

Den voks som der er mest populær i hele Danmark, og som alle drenge stort set kender, det er uden tvivl denne:

ID Hair Extreme Titanium – 96,75 kr.

Der er virkelig mange drenge der bruger denne voks, og den koster ikke mere end 96,75 kr. Det er da den perfekte adventsgave til teenage drengen!

Trøjer eller vinterjakker

Det kan være en rigtig svær opgave, at købe jakker til trøjer til drenge. Og især teenage drenge.

Men her har jeg ganske enkelt taget udgangspunkt i det tøj, som er mest populært. Her kommer de mest populære trøjer/jakker til teenage drenge:

Adidas trøjer med lynlås, mange farver – 599 kr.

Fred Perry vindjakke – 599,75 kr.

Tiger of Sweden vinterjakke – 2499,75 kr.

Først vil jeg lige skrive om Adidas trøjerne. De er på det seneste blevet virkelig populære, og den mode ser ikke ud til at stoppe lige foreløbig. De findes i mange forskellige slags, og det er næsten alle drenge som de passer til. Det er lidt til en sporty dreng, og drengen der godt kan lide at gå i street tøj, måske lidt store bukser, hængerøv osv.

Fred Perry trøjen er meget det samme, som Adidas trøjen. Lige nu er Fred Perry trøjen på tilbud!

Tiger of sweden vinterjakken er til den type dreng, der godt kan lide at gå i skjorter og poloer. Altså som godt kan lide at gå i lidt mere fint tøj. Det er en virkelig god jakke. Den kan måske virke en smule dyr, men til gengæld kan du også være sikker på at den holder i mange år. Og det er altså ikke en jakke der går af mode!

Den sidste ting jeg vil anbefale hvis du stadig er i tvivl, er en gaveæske til manden, som har alt. Der er nogle lækre ting i gaveæsken, og det er igen også en sikker vinder.

Vi har fået et par mails fra forældre, hvor de har været inde og kigge på flere forskellige sites, men er bange for at købe noget tøj, som måske ikke er særlig populært eller sejt.

Det er også dejligt overskueligt, så derfor kan du nemt se en masse tøj igennem på kort tid.

Vi håber at vi gav dig inspiration når du skal ud og finde julegaver og adventsgaver til en dreng. Hvis du synes indlægget var fedt, så skriv gerne en kommentar, for så skriver vi gerne et indlæg mere, med endnu mere inspiration!

Til computeren

Når man er dreng, så er der ret stor sandsynlighed for at man også bruger MANGE timer foran skærmen. Til det har vi et par forslag:

Gavekort til Netflix

Et super headset – fx. Fra B&O

Et års antivirus fra Chili Security

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *