Herre vinterstøvler

Alle kender følelsen af kolde fødder og det er bestemt ikke rart. Jeg synes derfor det er vigtigt man har noget ordentligt fodtøj og specielt her til vinter. Derfor synes jeg det er på sin plads, at skrive et indlæg om vinterstøvler til herrer.

Se et stort udvalg af herre vinterstøvler her

Når der skal vælges fodtøj om vinteren, er det selvfølgelig vigtigt de er varme. Men når der er faldet sne, hvilket der ofte gør i det danske vintervejr, så er et par lave sko ikke så praktiske, da der så kommer sne ind i dem, hvis man træder i noget dybt sne. Der er det klart en fordel med et par herre vinterstøvler da de går noget højere op.

Vinterstøvler til herrer var ikke så smarte førhen, men de seneste år er de virkeligt kommet på mode. Det er jo ikke helt tosset af de praktiske sko, også er på mode 🙂

Du kan se et stort udvalg af moderigtige vinterstøvler til herrer  her.

Et par vinterstøvler til herre der virkelig har slået igennem denne vinter, som et modefænomen er Wolverine vinterstøvler som vi også har skrevet et indlæg om her på Herretøj-online.
Udover at være flotte, så er de også dejligt varme og praktiske.

Er man på udkig efter et par som er ekstra varme, så har vi skrevet om Sorel vinterstøvler som er en anerkendt producent af varmt fodtøj.

Sorel sort og brun vinterstøvle

Hvad siger i, har i nogle gode/dårlige erfaringer med nogle herre vinterstøvler? Så giv jeres mening til kende i kommentarfeltet.

Og hvis du er i tvivl, så er et par gode vinterstøvler altså et must. Hvis du er vant til at gå i små Converse, så vil du være lidt forskrækket første gang du tager støvlerne på. For de er virkelig store, første gang man får dem på. Men når du først har gået med dem, og mærket hvor varme de er, selvom der ligger meterhøj sne, så fortryder du virkelig ikke købet af et par dejlig varme støvler til vinter.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *