Guide til valg af den rette butterfly

Det kan være svært at vælge den ideelle butterfly. Der er flere parametre, der har relevans for dit valg, og i denne guide finder du en række gode eksempler på, hvilke butterflies, der passer til dit outfit – og hvilke der ikke gør. Nedenfor finder du tre typer af butterflies, der hver især har noget specielt at byde på. Det betyder også, at der ikke er en bestemt butterfly, der passer bedst til din butterfly. En butterfly skal passe til dig, den skal vise hvem du er og hvad du ønsker at signalere med dit outfit.

Alle de forskellige butterflies kan fås hos Slipsefyr.

Ensfarvede butterflies

Det klassiske valg er naturligvis en ensfarvet butterfly. Der findes ensfarvede butterflies i et bredt spektrum af farver, hvorfor du med garanti også kan finde et par stykker, som passer til dine ønsker. Enhver mand med respekt for sig selv ejer naturligvis et udvalg af ensfarvede butterflies, så han har muligheden for at kombinere forskellige skjorter og butterflies.

Ensfarvede

Den mest populære butterfly er naturligvis den sorte butterfly. Det er en klassiker, der længe har været den mest populære af slagsen. Det er dog ikke ensbetydende med, at butterflies i andre farver end sort ikke kan være det rigtige valg for dit vedkommende, da en sort butterfly eksempelvis ikke står afsindigt godt til en mørkeblå skjorte – her ville det være bedre med en hvid butterfly.

Strikkede butterflies

I løbet af de seneste par år har strikkede butterflies vundet mere og mere markedsandel, da det er et friskt alternativ til den almene butterfly. Det giver dig en god mulighed for at skille dig ud fra mængden og vise, at du first-mover. De strikkede butterflies kan fås i stort set samme farver som de almene, ensfarvede butterflies, hvorfor du eksempelvis sagtens kan få en sort eller orange strikket butterfly.

strikkede

Der er ingen tvivl om, at en strikket butterfly vil se godt ud til enhver skjorte, så uanset om du har iklædt dig en sort, hvid eller lilla skjorte, så kan du finde en passende strikket butterfly. Strikkede butterflies har været på markedet i længe, men i øjeblikket er det et stort modehit blandt unge mennesker.

Mønstrede butterflies

Hvis du gerne vil prøvet noget andet end ensfarvede butterflies, så er det heldigvis også muligt. Der findes mange butterflies, der er udstyret med en form for mønster. Der findes rigtig mange forskellige mønstrede butterflies, hvorfor du nemt kan finde en eller flere af disse butterflies, der lever op til dine kriterier. På lige fod med de strikkede butterflies, så finder mønstrede butterflies også en del markedsandel i øjeblikket, da det er blevet mere populært at være mere udfordrende med hensyn til butterflies.

monstrede

Mønstrede butterflies kan fås i alle afskygninger. De kan fås med tern, prikker, striber, ikoner og meget andet. Der er findes derfor mønstrede butterflies til enhver personlighed og ethvert outfit. Eksempelvis vil en navyblå butterfly med gule striber passe rigtig godt til en hvid skjorte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Guide til valg af den rette butterfly, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *