Golftøj – golftøj til herre

Det er ikke noget vi normalt skriver om, men efter en mail fra en læser her på bloggen, så blev vi enige om hos skriverne, at vi ville skrive lidt om golftøj. Det skal lige siges, at vi ikke selv spiller golf, men det er bare udelukkende et indlæg om hvad der kunne være tjekket at have på, når man er på golfbanen.

En ting som er vigtig at huske – uanset hvor godt tøjet sidder – så er det at du kan spille optimalt golf i det. Hvis du ikke kan det, så skal du ikke tage det på. Fordi det handler altså stadig om at få spillet en god omgang golf. Så kan du altid skifte efter du har været på banen, hvis du ikke synes dit golftøj er så fedt, men bare rolig – vi skal nok finde noget fedt du kan klæde dig i.

Golftøjet i år

Der findes ikke rigtig nogle som går direkte ind og dikterer moden for golfspillerne, men ligesom i hverdagens tøj, så kigger man jo som regel på de kendte. Derfor så hvis du savner noget inspiration, så er altid en god idé at kigge på de prof. golfspillere, og se om på hvad de går rundt med.

Der er selvfølgelig nogle af dem, som fx. Tiger Woods, som altid har noget med Nike logo på. Eller ja, alle sammen er jo sponsoreret af den ene eller anden, men du kan stadig se hvilken stil det er. Så kan du altid selv vælge hvilket mærke der skal sidde på.

Noget af det som vi personligt synes passer godt til golfspillere, har vi sat op her:

Det var nogle af de ting, som i hvert fald var top of mind, når vi tænkte på vores tidligere indlæg, og hvad der så samtidigt ville se godt ud på golfbanen.

Men ellers så er der selvfølgelig også det golftøj, som de forskellige producenter af golftøj laver. Der findes rigtig mange forskellige mærker, og mærker som Titleist, Nike og de andre store laver virkelig noget kvalitetsgolftøj.

Vi synes det var sjovt at lave et indlæg udenfor de vante rammer, så du har idéer til, hvilket vi kan skrive om, så hører vi meget gerne fra dig.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Golftøj - golftøj til herre, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *