Genbrug hjælper ulandene

Der er rigtig mange danskere, der meget konsekvent afleverer alt deres brugte tøj i genbrugsbutikkerne. Det er blevet en vane på linje med mange andre gode vaner i hverdagen. Og det er godt, for det meste kan stadig gøre gavn.

Men der er også mange danskere, der glemmer den mulighed og derfor smider det brugte tøj direkte i skraldespanden. Ærgerligt, for meget af det tøj, vi kasserer i et land som Danmark, er jo langt fra slidt op. Det er måske gået af mode, men er absolut stadig brugbart. I hvert fald for mennesker i nød.

Dem er der desværre fortsat mange af rundt omkring i verden. Heldigvis er der også mange nødhjælpsorganisationer, der arbejder rundt omkring i verdens brændpunkter og blandt verdens fattigste.

Du behøver dog ikke rejse ud i verden for at støtte dem. Ved at aflevere dit brugte tøj, dine brugte sko og alle mulige andre brugte ting i en genbrugsbutik eller til en nødhjælpsorganisation kan du give dit bidrag til nødhjælpen. Noget af tøjet og tingene sælges i genbrugsbutikkerne her i landet, og pengene fra salget går så videre til folk i nød. En stor del af tøjet og skoene sendes også direkte ud i verden, hvor det foræres til mennesker, der kan få gavn af det, der bare er gået af mode herhjemme.

Næste gang, du rydder op i tøjskabet, så husk verdens fattige. Ved at aflevere det tøj, du ikke bruger længere, til nødhjælpen, kan du på en nem måde give dit bidrag til verdens fattige.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *