Gaven til bedstemor må gerne være blød

Lad mig fortælle dig en hemmelighed. Har du en bedstemor eller en ældre mor over 60 år, så kender hun helt sikkert Brandtex. Det er et over 80 år gammelt dametøj mærke, som var utrolig populært tilbage i tiden – også for de unge piger.

De unge piger er nu blevet ældre, men har taget mærket med sig ind i sin alderdom. De kender mærket, de elsker det – og de husker det for de perfekte pasformer. De opfandt konceptet med den perfekte pasform og opgjorde det i “London”, “Paris” eller “Rom” modellen. Det blev de landskendt på og senere hen i den store verden.

Brandtex
Brandtex er populært hos din mor, bedstemor og oldemor

Brandtex bukser er utrolig populære

Skal du købe en gave til din mor, mormor, bedstemor eller måske oldemor – så skal du købe Brandtex bukser. Det vil de elske dig for. Du kan vælge mellem B. Copenhagen, B. Coastline eller B. Classic. Det er nok B. Classic du skal gå efter, hvis det er til bedstemor og helt sikkert hvis det er oldemor.

En af forhandlerne af Brandtex er Like ANNA. De har butikker rundt om i Danmark, eller du kan hoppe på deres online webshop. Din mor, bedste eller olde vil takke dig for det.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *