Firetrap Darkwashed jeans

Her er et par fede jeans fra mærket Firetrap. Det er ikke et par ordinære dark washed jeans, og det var faktisk grunden til at vi valgte at blogge om dem.

De er meget specielle dem her, fordi de er sat sammen som lapper. Men det giver en eller anden mega fed effekt. Faktisk var jeg ikke særlig imponeret da jeg så dem, det var først da jeg så en anden have dem på, at den fede effekt kom rigtig til syne. Så det er et af de stykker tøj som der skal prøves på, før man virkelig kan  se det.

Det mindede mig en smule om håndværker bukser da jeg så dem på billedet, men da de sad på en, fik jeg et helt andet indtryk af dem.

Det gode ved at købe på nettet er jo at du altid kan sende dem retur, så måske du bliver rigtig glad for dem? Hvem ved, du kan i hvert fald købe bukserne her.

Darkwashed Firetrap jeans

Disse jeans fra Firetrap er lige nu på tilbud med 100 kroner, men bliver desværre ikke billige af den grund. De koster nemlig stadig 899,75 kr. men til gengæld har du også et par jeans, som du kan være sikker på at der ikke er ret mange andre, som der har.

Når bukserne er stonewashed, betyder det faktisk i al sin enkelthed ‘vasket med sten’. Det er bukserne selvfølgelig ikke, men det betyder at de har det slidte look, som har været populært i mange år, og det vil det også være ud i fremtiden. Se også fx. Disse slidte Gabba bukser, de er også stonewashed, selvom de er lyse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *