Ed Hardy t-shirts

Mærket Ed Hardy er på det seneste blevet meget kendt i Danmark. Og det er ikke uden grund for de laver noget super fedt tøj. Men hvad er så specielt ved Ed Hardy, og hvad udstråler det egentlig?

Tjo, Ed Hardy t-shirts er en meget speciel stil. Der er ofte utrolig meget tryk på, og så er det gerne med skeletter, hjerter og tøj i den dur. Men det er overhovedet ikke fordi det er hippie-agtigt, men det er mere fordi Ed Hardy er blevet et mærke der skiller sig ud. Ed Hardy er et mærke som viser man tør skille sig ud, og har noget at fortælle.

Vi anbefaler altid at man køber sit Ed Hardy tøj her!

Bag Ed Hardy står en mand ved navnet Christian Audigier. Han er en virkelig dygtig tøjdesigner, og er ganske enkel genial.

En typisk Ed Hardy T-shirt vil nok se sådan her ud:

Ed Hardy t-shirt med teksten ‘Love Kills Slowly’

Denne t-shirt kan du købe lige her!

Vi har også skrevet om en anden Ed Hardy t-shirt.

Men som du nok kan se så er Ed Hardy ikke noget billigt tøj. Det er faktisk ret dyrt, deres t-shirts koster fra 599-1.199 kr. Men til gengæld så får du også en t-shirt der er gennemarbejdet fra top til tå. Designet er helt i top, og kvaliteten er også helt i top.

Det er virkelig et flot stykke tøj, og en Ed Hardy t-shirt er en som du vil være stolt over at tage på.

Engang imellem der skriver vi også om Ed Hardy tilbud – så husk at følg med herinde på bloggen! Put evt. Herretøj online I dine favoritter 🙂

Der kommer hele tiden rigtig meget nyt Ed Hardy, og det vil vi også skrive om her på bloggen. Så vi skriver ikke kun om tilbud, men også bare om Ed Hardy nyheder generelt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *