Den fedeste striktrøje fra J.C. Rags

Jeg blev virkelig overrasket, da jeg så denne striktrøje fra J.C. Rags, for wow hvor den godt nok fed. De har kombineret en af sommerens hotteste trend, farvede tern, med en super flot striktrøje med en masse fede detaljer.

J.C. Rags striktrøjer

Det er uden sammenligning en af de fedeste striktrøjer, jeg har set til dato. Jeg synes J.C. Rags har ramt helt rigtigt med denne model. Er man ikke så meget til ternene, er der den klassiske sorte striktrøje. Men er man lidt mere til farver, så er striktrøjerne med de røde og de blå tern, helt fantastisk flotte.
Knapperne er en såkaldt hægtelukning, og det ser rigtigt godt ud, og er en lille ekstra detalje der er med til at gøre disse J.C. Rags striktrøjer helt unikke. Som i nok kan høre så er jeg blevet ret forelsket i disse J.C. Rags striktrøjer, men jeg må erkende jeg aldrig har hørt navnet før, men det er helt klart et navn, jeg vil skrive bag øret, når jeg fremover skal købe herretøj på nettet.
Smartguy har hentet J.C. Rags ind, og det var der jeg har opdaget mærket. Vi har desuden skrevet en anmeldelse af Smartguy.

Du kan købe de fede J.C. Rags striktrøjer her: Sort J.C. Rags striktrøje, Rød J.C. Rags striktrøje, Blå J.C. Rags striktrøje.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *