Chelsea FC trøje hjemme

Chelsea trøje og fodboldtrøje

Et klubhold er som regel altid kendt for deres trøjefarve, og det er også tilfældet med Chelsea. En Chelsea fodboldtrøje er blå, og det er netop også denne farve man forbinder med Londonklubben. Til trods for at Chelsea allerede blev grundlagt tilbage i 1905, skulle der alligevel gå 50 år før klubben vandt sit første mesterskab.

Chelsea FC trøje hjemmeChelsea FC trøje ude

Siden har de blå Chelsea fodboldtrøjer fra London vundet mesterskabet tre gange, nemlig i 2005, 2006 og 2010. Dette viser hvor forholdsvis ny en klub Chelsea er, når det kommer til mesterskaber i engelsk fodbold. Før den russiske mangemilliardær Roman Abramovich købte klubben i 2004, var den mere kendt som en typisk top-6 klub. Det blev dog hurtigt ændret, og i dag sejrer de blå Chelsea fodboldtrøjer, nærmest uanset hvor de tager hen. Én ting klubben dog hungrer efter, og aldrig har vundet, er det prestigefyldte Champions League trofæ, som endnu ikke er havnet i den blå del af London.

Stjerner der bærer Chelsea fodboldtrøjen

Den populære Chelsea fodboldtrøje, bæres i dag af tusindvis af fans og unge fodboldspillere, der drømmer om at optræde på Stamford Bridge en skønne dag. Det er da også nogle af de største spillere der bærer en Chelsea fodboldtrøje i dag, så drømmene er til at forstå for de unge og håbefulde. Spillere som John Terry, Nicholas Anelka og Fernando Torres trækker hver eneste uge den blå Chelsea fodboldtrøje over hovedet. Igennem tiderne har danske profiler som Jakob Kjeldbjerg, Brian Laudrup og Jesper Grønkjær også iklædt sig en Chelsea fodboldtrøje. Sidstnævnte havde dog klart mest succes fra 2000 til 2004, hvor han skabte rædsel hos samtlige backs i England.

Den nye Chelsea trøje

Som sagt er en Chelsea fodboldtrøje blå, i hvert fald hvis man snakker om hjemmebanetrøjen, som dog også er den mest velkendte. Den er nem at kende på dens behagelige blå farve. Ofte har den haft et hvidt snit over sig, men den nye 2011-2012 Chelsea fodboldtrøje, er helt blå, dog med undtagelse af de klassiske hvide Adidas striber på skuldrene. Der er dog skabt lidt forandring i det blå, da man har valgt vandrette striber i en knap så skarp blå. Trøjen er nydelig og stilren, og maven prydes af hovedsponsoren Samsung. Den Chelsea fodboldtrøje der bliver brugt til udekampe, altså udebanetrøjen, er en anelse anderledes og vovet. Denne Chelsea fodboldtrøje er således i sort, men har dog blå firkanter fra ribbene og opefter. Det er også en nydelig trøje, som har skabt stor tilfredshed blandt fansene.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Chelsea trøje og fodboldtrøje, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *