Billige Hümor jeans

Hümor er blevet en af de unges foretrukne mærker, og man ser dem overalt i gadebilledet. Lige nu kan man spare 25 % på mange Hümor modeller.

Billige Hümor jeans

 

 

Jeg har valgt at vise denne model som hedder “Santiago”, som er en af Hümors topmodeller. Hümors jeans er kendetegnet ved at være lidt baggy i toppen, men slim nede ved benene, hvilket flere mærker også er begyndt at bruge.
Skal du bruge en fed sweatshirt til bukserne, kunne denne J.C. Rags sweatshirt være en mulighed.

Der er ingen tvivl om at Hümor virkelig har slået sig fast, som et anerkendt mærke blandt de unge. Man ser Hümor overalt i gadebilledet, og man ser ikke mange unge på ungdomsuddannelserne som ikke har en beklædningsdel fra det danske mærke. Det bliver spændende at følge udviklingen og se hvor langt de kan nå.

De fleste modetøjsbutikker har da også taget Hümor til sig. Derfor er der også kamp om kunderne, og man kan tit finde nogle rigtigt gode priser. Min erfaring siger dog at man oftest finder den bedste pris på nettet. Tryk på knappen længere oppe, og du vil komme direkte til Smartguys udvalg af Hümor bukser, som vel nok er danmarks største udvalg.

 


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Billige Hümor jeans, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *