Ben Sherman sort skuldertaske

I dag vil jeg skrive om en fed skuldertaske fra det gamle engelske mærke ‘Ben Sherman’. Den er lavet i imiteret sort skind, så hvis dit tøj er stilet, så passer denne skuldertaske helt sikkert til dit tøj!

Jeg mangler ofte en taske når jeg skal på en overnatning, eller være afsted længere tid. Ikke sådan på ferie, men mere weekendtur. Jeg er lidt træt af at slæbe min slidte sportstaske med, så jeg besluttede mig for at nu måtte jeg simpelthen finde en ny taske.

Det blev så den her skuldertaske fra Ben Sherman. I starten var jeg i tvivl, men efter jeg fik den hjem, så blev jeg simpelthen bare super glad for den.

Når man ser det i kontrast til at skuldertasken er i imiteret skind, så synes jeg faktisk ikke at 699,75 kr. er særlig meget for tasken. Du skal også huske den er fra Ben Sherman så vi snakker altså virkelig kvalitet. Faktisk er tasken lige nu på tilbud, så hvis du overvejer at købe den så slå til nu.

Sort Ben Sherman skindtaske

Tasken minder mig lidt om Dunlop sportstasken, men jeg synes også taskerne har to forskellige formål. Denne Ben Sherman taske er mere til de lidt fine weekendophold, Dunlop tasken er mere sporty. Så det er jo op til hvilken type som man selv er 🙂

Hvis du synes Ben Sherman tasken er fed, så kan du købe tasken her.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *