Arsenal fodboldtrøje

The Gunners, som London klubben populært kaldes, er en af Englands mest traditionsrige fodboldklubber. Dette har selvfølgelig også smittet af på salget af Arsenal fodboldtrøjer, som generelt er en trøje i høj kurs. London er generelt en by smittet med fodboldfeber, og den huserer da også mange af de største klubber, såsom Chelsea, Tottenham og selvfølgelig Arsenal. Arsenal har op igennem 90’erne og starten af det nye årtusinde, været den førende af de tre klubber, men på det sidste er Chelsea også begyndt at rører på sig. Dog har Arsenal fansene været loyale mod deres klub, og der sælges stadig mange Arsenal fodboldtrøjer i London og omegn. På det globale plan, er Arsenal også et af verdens største fodboldbrands. Man kan således få en Arsenal fodboldtrøje overalt i verden, og det er især takket været deres offensive og attraktive spillestil.

Mange af de største spillere igennem engelsk fodbolds historie, har da også båret en Arsenal fodboldtrøje. Man kan nævne spillere som Dennis Bergkamp, Thierry Henry og Patrick Vieira som nogle af dette årtusindes. Det er alle spillere der har båret deres Arsenal fodboldtrøje med stor succes. Udover dette har Arsenal som klub også formået at præsterer en af nyere tids mest spektakulære sæsoner, da de i 2004 gennemførte Premier League uden et eneste nederlag. I dag er det spillere som Andrej Arshavin, Francesc Fabregas og Robin Van Persie der bærer den stolte Arsenal fodboldtrøje, og selvom de alle har gjort det godt, har Arsenal ikke vundet Premier League trofæet siden deres ubesejrede sæson i 2004. Der er på nuværende tidspunkt også en enkelt dansker der løber rundt i en Arsenal fodboldtrøje, nemlig landsholdsangriberen Niklas Bendtner.

En Arsenal fodboldtrøje er kendt for dens behagelige røde farve, og de hvide detaljer. Maven på en Arsenal fodboldtrøje prydes i øjeblikket af Fly Emirates, som også ligger navn til det fornyeligt opførte stadion, Emirates Stadium. Det ene bryst på en Arsenal fodboldtrøje, er udsmykket med trøjedesigneren, nemlig Nike, mens der på det andet er det flotte og velkendte logo. Logoet har en lang og gloværdig historie, som strækker sig helt tilbage til grundlæggelsen i 1886.

Arsenal har dog ligesom alle andre store fodboldklubber, mere end blot en hjemmebanetrøje. Udover den røde Arsenal fodboldtrøje, kan man således også få en udebanetrøje og en 3. trøje. Udebanetrøjen til den nye sæson er sort og turkis blå, og her har Nike virkelig formået at lave en pæn og stilren trøje, der uden tvivl vil blive solgt i store mængder over hele verden.

Køb Arsenal fodboldtrøje her!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Arsenal fodboldtrøje, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *