A.C Milan fodboldtrøje

Den klassiske italienske storklub, fortsætter med at sælge bunkevis af Milan fodboldtrøjer. Milan har altid været garant for en topplacering i den hjemlige liga, samtidig med at de i europæisk sammenhæng også ofte klarer sig flot. Dette er to gode grunde til at folk, over hele verden, stadig køber Milan fodboldtrøjer. Milan er en af de helt store traditionsklubber i Europa, og klubben har da også vundet det italienske mesterskab hele 18 gange, samtidig med at man har løftet Champions League trofæet 7 (senest i 2007). De sort og rødstribede Milan fodboldtrøjer har været en trøje man har frygtet overalt i Europa, og især i hjemlandet Italien. Historisk set går klubben også langt tilbage, således blev den grundlagt tilbage i 1899. Den helt store storhedstid, bedre kendt som perioden med ”Den Flyvende Hollænder” var i 80’erne og starten af 90’erne, hvor de tre hollandske musketerer Frank Rijkaard, Ruud Gullit og Marco Van Basten vandt alt (!) i den stribede Milan fodboldtrøje.

I dag er det andre spillere der bærer den prestigefyldte Milan fodboldtrøje, og her er det ofte den svenske magiker Zlatan Ibrahimovic der går forrest. Han er en mand man enten elsker eller hader, men netop dette har gjort at der er blevet solgt utrolig mange Milan fodboldtrøjer, med hans navn på ryggen. Andre stjerner som Robinho, Alexandre Pato og Clarence Seedorf har dog også gjort det godt, med hensyn til salg af Milan fodboldtrøjer. Det er alle 3 populære og offensive spillere, som ikke er bange for at udfordre modstanderens forsvar.

En Milan fodboldtrøje er som sagt letgenkendelig, grundet dens røde og sorte striber. Igennem årene har modellerne skiftet, men det har altid været med røde og sorte striber som hovedtema. I 2010-2011 sæsonen, var striberne tykke og der var ikke mange af dem, mens den nye Milan fodboldtrøje er med mange og langt mindre striber. Samtidig er der kommet en lille rund afmærkning hvor ærmet slutter, samtidig med at Adidas striberne på skuldrene er blevet mere markerede. Det har været en god omvæltning for denne Milan fodboldtrøje, da den er blevet langt mere spændende og seværdig at se på. Også udebanetrøjen er blevet ændret, så den også følger med tidens mode. Udebanetrøjen er hvid, men har dog de karakteristiske røde og sorte streger, i en streg der går lodret igennem trøjen. Det er også en rigtig flot Milan fodboldtrøje, og er helt sikkert et kig værd. Om Milan kan genvinde det italienske mesterskab, er svært at spå om, men med disse flotte trøjer er det i hvert fald ikke her de skal brokke sig.

Køb A. C Milan fodboldtrøje her!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
A.C Milan fodboldtrøje, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *